Valpekull mellom Valeheias Hera og NUCH Imingens lz Toy
I sommer hadde vi Hero i pensjon i 14 dager..:) Det var oppstilling ved matkoppene morgen og kveld. Hero roet seg fort og var rolig og fornøyd under oppholdet :) Vi har anskaffet en saccovogn og alle hundene har fått god trim i sommer! Under oppholdet, var Arja, Hero og Rapp på duetrening, noe som fungerte utmerket for alle tre.
Hero
Hero er en ganske stor hannhund. Har blitt foret opp i sommer, da han var litt tynn etter stort aktivitetsnivå! Han har ett herlig gemytt og er barnas beste venn På tross av at han ikke har blitt stimulert noe særlig på rypevinge, skjønte han fort hva det dreide seg om under duetreningen! Avsluttet økta med en flott stand på god avstand Har i disse dager vært på hund/sau og har fått seg en liten "killevink". Vi har stor tro på at Hero vil bli en god viltfinner og jaktkompis. Så stå på Erik & co!

Hero
Hero som liten.... 

Hero med familie
Familien Erik Berger fra Levanger hentet den siste hannvalpen i kullet. Han lyder navnet Hero og fant seg raskt til rette på Levangerneset :)

Rapp
Rapp er nok fortsatt kullets største hannhund. Han er stadig innom, for å leke med Arja og Hera. I tillegg er han en fast deltaker når vi drar avgårde med saccovogna. Rapp hadde stort utbytte av duetreningen og stod i stram stand på god avstand og reiste djervt. Virkelig morsomt å se på! Rapp er muskuløs og utrolig flott å se på! Han har også i disse dager vært på hund/sau. Ivrig på å jage, men blir nok kurert etterhvert.

Rapp
Tjæderjons Rapp holder til på Bangsund og har oså havnet i en familie som virkelig er mye ute på tur! Rapp ser ut til å bli en stor, kraftig og trekkvillg hund :)

Rapp med pappa Odd :)
Den første valpen som dro fra oss heter Rapp og han har allerede vært oss familien Odd Bratland på Bangsund i 14 dager. Han har vokst som bare det og er fremdeles kullets fysisk største valp. Masse turer i skog og fjell har han fått og kan se fram til. Han savner litt lekekompis da gammelhunden i huset, Fart, ikke vil være med på leken. Veien er imidlertid kort til kullsøster Arja så det blir vel en del felles turer i tiden fremover :)

Simba
Simba under duetrening. Han er utrolig lik Hera i stand. Guri forteller at det kun gjenstår finpussing på sitt etter reis. De planlegger å stille Simba på jaktprøve i august/september. Vi gleder oss til å høre hvordan dette går og ønsker hele gjengen lykke til!

Simba
Simba er den av hannene som er minst og mest lik sin søster Arja Selv om han bor i selveste Oslogryta, er han sammen med Jørgen og Guri ofte på fjellet. Allerede i påsken fikk vi rapport om at Simba hadde hatt flere situasjoner på rype. Familien er veldig fornøyde med utviklingen og forteller at Simba er lettdressert og en skikkelig kompis

Simba
Her har vi Simba! Den av hannene i kullet som bor lengst unna og som vi desverre ikke har sett siden han var valp. Men når det er sagt, så har vi fått mange fine bilder og gode rapporter på guttebassen.

Simba med familie
Den andre hannvalpen som heter Simba ble hentet av sine nye eiere, familien Kjos/Brecke og tok flyet ned til Oslo. Det blir spennende å se hvordan han liker seg i storbyen :) Alle rapporter hittil tyder på at alt er bare fryd og gammen!

Valpene er født :)
Valpene er født!

den 14. september fødte Hera 4 flotte valper. Det hele eskalerte etter en liten skogtur sent lørdagskveld. Hera var urolig, og kl 01.15 kom den første valpen, en hann, og tett etter nr. 2, en tispe. Det ble opphold i ca, 3 timer før de 2 siste kom på morgenkvisten, to hanner . Det hele forløp uproblematisk selv om matmor ble noe bekymret over 3 timers opphold :) Har fått fortalt at det er et typisk tegn på at kullet ikke er så stort. Valpene er store, fra 400 til 500 gram. Alle har roet seg godt i valpekassa og Hera er en tålmodig og oppofrende mor.

4 sultne småtasser!
Valpene er grådige i matfatet og vokser fort, de har lagt på seg 200 gram på 6 dager så det ser ut til at Hera har nok mat til dem De har da også 2 patter hver å forsyne seg av så det skulle ikke være så vanskelig å finne fram i matfatet

Hera er ei flink mor og tar seg flott av valpene!
Det ble god plass i valpekassen da kullet ikke ble større. Alle stortrives i denne, men så er den da også et solid stykke handtverk av Stein Kåre som villig lånte bort kassa

Velkommen til hjemmesiden vår
Hvalpene har vokst fort. Alle er nå over 1 kg. Slik er det når det er masse patter å velge i

Velkommen til hjemmesiden vår
Se hvor søte vi er Selv den mest hardbarka blir bedåret av våre vakre øyne

Velkommen til hjemmesiden vår

Her ligger vi i matmor sitt fang. Godt inntullet i ett teppe. Vi liker nærhet og å ligge i "dong"


Velkommen til hjemmesiden vår
Sjå på oss da :) No hi vi fått oss halsband åsså hi vi byjnt å eta orntli mat å :) D va kjæmpegodt ja!! Vi e 4 uka gammel no :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.10 | 08:28

lån! lån!! lån!!!
Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privatlånsselskab, der giver lån til livstidsmulighed. anitagerardloanfirm@gmail.com

...
29.09 | 14:32

låne! låne!! låne!!!
Leter du etter et anerkjent og akkreditert privat lån selskap som gir lån for livstids mulighet. Vi tilbyr alle typer lån på en veldig rask

...
10.12 | 01:53

Gratulerer! Nå er du godt i gang med kommentarer på din hjemmeside. Husk å fortelle om det til familie og venner. Riktig god fornøyelse
Mvh 123hjemmeside.no

...
23.05 | 01:05
Forside har mottatt 7
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE